MATCHIMA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 955 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Matchima. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 21:14 Eend in rode curry was smaakvol en goed gevuld met vlees en groente. Uurtje bezorgtijd op vrijdag erg netjes.
20 nov 2022 om 20:58 Eten was lauw, geen gebakken rijst die wel extra besteld en betaald was. Bezorging duurde erg lang!
15 nov 2022 om 22:25 Eten was niet goed. Biefstuk heel taai
8 nov 2022 om 20:29 Heerlijk gegeten en goed de bezorginstructies opgevolgd! (besteld vanuit het ziekenhuis)
6 nov 2022 om 0:27 Super customer service from the restaurant . Food good as always
4 nov 2022 om 21:14 Delivery took1 hour 40 min. The Restaurant did not even know, where my order was. I called 90 min after ordering and they told me it is alm8ost ready, but they do not have delvery guys. Then while on the phone they arrived. Food was ok
26 okt 2022 om 23:31 Maaltijd was een half uur te laat. Eten was prima.
24 okt 2022 om 23:41 Prima hap
11 okt 2022 om 11:03 Bezorging 45 min te laat. Laat het dan even weten, niet zeggen want het is druk. Door drukte bestaat je toko. Bezorger met bivak muts, kan best even af en netjes je klanten te woord staan en excuus aanbieden dat het lang duurt. Jammer, eten top!
10 okt 2022 om 22:38 Bezorging snel en vriendelijk, smaken goed, maar de Pad Thai noodles waren pap. Eén homp kwam er uit het bakje. Volgende keer beter!